Киро Скалата и Маги Желязкова изхвърчаха от Big Brother

Седем съквартиранти на полуфинал
Обновена: 10 дек 2013 08:41 | 10 дек 2013 08:41, Александър Попов
24
Киро Скалата и Маги Желязкова изхвърчаха от Big Brother
Снимка: Булфото

Киро Скалата и Маги Желязкова не успяха да спечелят доверието на гласуващите и напуснаха Big Brother All Stars след снощните елиминации. Заедно с тях номинирани бяха двете Златки и Денди.

Първата спасена бе Златка Райкова, която се прави на Снежанка в Къщата и раздаваше подаръци по време на своята мисия. Най-потърпевш се оказа Денди, който трябваше да изяде свинска зурла, а срещу това седеше награда - топла вода за съквартирантите. Денди обаче категорично отказа свинското. Зрителите станаха свидетели на поредния рев от страна на Златка Димитрова, която получи шанс да се чуе с любим човек. Въобще, тя реве и при хубаво, и при лошо.

Водещият Ники Кънчев също демонстрира подкрепа по време на елиминациите за двете Златки, което е необяснимо, че все пак имаше хора, които са поканени да ги защитават. В крайна сметка любимките на продуцентите се спасиха за сметка на Киро и Маги, които традиционно благодариха на гласувалите за тях.

Така на полуфинала в сряда ще се борят останалите седем съквартиранти - Златка Райкова, Златка Димитрова, Райна, Лео, Ели, Денди, и Финдо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Утайката на обществото пробутвана чрез *** реалити шоута на нормалния зрител. Тези полуграмотни маймуни са обида за хумора на всеки нормален човек. Жалка работа.
19
0
 
0
 
! Отговори
Джаро преди 10 години
На другия "брадър" щели да поканят Меркел и Обамавътре да играят на камък ножица хартия
18
0
 
6
 
! Отговори
ХАХА преди 10 години
Махнете я тая Злата Д.!!!Писна ми да я гледам как реве.И в предишното шоу все ревеше.Да си ходи да си реве в къщи!
17
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
До Анонименdago duha6 kiro skalata the best
16
1
 
9
 
! Отговори
нов преди 10 години
Боже опази и от "звезди" и от "интелектуалци" и от тези с "каузите". "Недоуменията" дето попадат по силата на лакомията на продуцентите за да правят сеир пък въобще не ми се коментират.Толкова ли не може да се продуцира и покаже нещо смислено по телевизията в тези смутни и разделни времена за българският народ /пък дори и реалити формат/.Вместо да се показва простотия и невежество да се покажат стойностни хора, които имат не какво да покажат, а какво да кажат на хората.
15
1
 
5
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
Денди ти ли си? Да не би да са те пуснали и теб? Много ме кефиш!
14
4
 
4
 
! Отговори
Местан преди 10 години
14ти, целувай капелата, мазник!
13
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Новеничката" Златка така и не се стърпя да си покаже важната подробност. Тази пушачка сега бременна ли е, променена ли е? Скрийте се вече с фалшивите си трактати и постаменти. Ако не беше Златка Райкова нямаше да схвана израза "Аз бях себе се". Освен това Ники Кънчев се изказва много тихо, никой не го слуша, никой не го чува, трябва още.
12
6
 
6
 
! Отговори
Местан преди 10 години
Боли ме фара... :)
11
6
 
13
 
! Отговори
мзщ преди 10 години
,,милата ,, меги е наистина много грозна и подтисната жена -добпре че излезе да не се излага повече - много я възхваляват но тя както и ние зрителите си знаем, че тя е много под нивото на среден интелегент-жалко за нея
10
3
 
16
 
! Отговори
:) преди 10 години
Русата най-вероятно я гласят за водеща в Нова ТВ, и сега малко да и сменят имиджа.. :)Да, ама вълка козината си мини, но нрава никога :)
9
9
 
19
 
! Отговори
ДАААА преди 10 години
АЗ СМЯТАМ ЧЕ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ ЕЛИ ИЛИ ДЕНДИ НЕ ЧЕ МНОГО ГИ ХАРЕСВАМ НО ГИ СРАВНЯВАМ С ОСТАНАЛИТЕ - МИСЛЯ ЧЕ ЗЛАТКИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА СИ ХОДЯТ - ЗЛАТКА Д. ВЧЕРА СА УТРЕПА ДА ЧИСТИ И МИЕ САМО ДА СЕ КАЖЕ КОЛКО Е РАБОТНА - НОВА ТВ МНОГО Я ЗАЩИТАВА ТЯ КЪДЕ ЛИ НЕ Е НАПЪХАНА В КАКВИ ЛИ НЕ ПРЕДАВАНЕ НА НОВА ТВ
8
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Направо им запалете къщата какво ми ги гоните по един по двама. Майкоо с какво се занимават хората в тая държава. Някаква къща пълна с ***, кой по-*** от другия. Тия парцали които минават за "личности" в БГ нямаше да бъдат одобрени дори за резервни к*нефочистачи в Европа. А децата ни са принудени да гледат на всякъде тия жалки квичещи л*йненца. Къщата на "Брадър", Кики Пънчев и правата на пушачите. Важните теми в обществото ни днес.
7
7
 
38
 
! Отговори
МРАВКА преди 10 години
МНОГО СКАПАНО ЗАБАВНО ПРЕДАВАНЕ.ВИЖДАМ НА ЕКРАНА НЯКОЛКО ЛЕКИ ЖЕНИ С ТЕЖКИ ПОРОЦИ, И КОМПЛЕКСАРИ.ТОВА ЛИ СА ЗВЕЗДИТЕ НА БЪЛГАРИЯ?
6
8
 
15
 
! Отговори
Киреее преди 10 години
Хубаво,че обичаш да зобиш,*** земи тренирай малко и за гърди,само бицепсите помпим,пък те на Райна гърдите сигурно са по-големи от неговите,язък му за прякора...
5
3
 
14
 
! Отговори
анабола преди 10 години
До N4 Смеси се с тях защото смяташе,че там ще е лидер и ще се откроява повече на фона на Пена,ДУНДИ,ДЖИПСЪН,и пр. компания ама според мен сам се прецака.
4
16
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Киро излезе много смешен от това шоу. Пълен позьор с тая угаснала пура, разкопчана до пъпа риза и ланците по врата. Големия "сваляч" вместо да се смеси с компанията на Златките,Райна и Маги, които бяха единствените биващи мацки в къщата,"сваляча" се навря, при ***, грозната Ели както и с двамата *ли /Денди и Джейсън/ха ха. Тоя Киро ако е женкар то Пацо е Холивудска звезда. Голяма излагация. Всички очакваха да се навре при мацките а той се гушна в *ите. Абсолютен ***.
3
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Страхотна, изключително важна новина! Глобално известни, гениални личности, с грандиозен принос за развитието на България и света, ръсещи невероятни мъдрости, осветяващи човешкия живот, гениално напътстващи с идиотични откровения и пози от биологичното си съществуване, достоен пример за подражание, бликащо като *** просташко самочувствие на владетели на Вселената, поразяващо тъпо философстващи от пиедестала на амбициозния некадърник, за капак възвисяващи порока и падението си до норма на съвременност.
2
4
 
35
 
! Отговори
Star Wars преди 10 години
Ба си и тъпнята!!!
1
7
 
48
 
! Отговори
Гостът преди 10 години
Един мъж, който носи такава риза - за него няма място никъде !